Mersinli İlkokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ VİZYON : Ne olmak istediğimizdir. VİZYON : İdeallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünmediğimiz hayallerimizdir. VİZYON : Yönümüzü belirler,hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir.

Misyon: MİSYONUMUZ BİZ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ , BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ

Başarılar: ** İSTİYORUZ Kİ… • Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. • Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın • Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeli olmasın. • Okulumuzda , herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Konak’ da öğretmen ve öğrenciler tarafından aranan bir okul olalım. • Ürettiği yeni projelerle diğer okullara önderlik yapan bir okul olalım. • Bütün velilerin güvendiği, kendilerine eşit davranıldığını düşündükleri bir kurum olalım. • Okul Aile ve yakın çevre diyalogunu en iyi şekilde sağlayan ve bu yolla elde ettiği güçle eğitim – öğretim ortamını en iyi hale getiren bir okul olalım.Başkası ve başkasının çocuğu diye bir anlayışın olmadığı bir eğitim kurumu olalım.

Saatler: 09:00-14:30
Isınma: KÖMÜRLÜ KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 232 4869606

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mersinliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MERSİNLİ MAH. 2815 SK. ÇAMDİBİ İ.Ö.O. BLOK NO: 2 KONAK / İZMİR

Öğretmen :7
Öğrenci :121
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :369
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Adres - MERSİNLİ MAH. 2815 SK. ÇAMDİBİ İ.Ö.O. BLOK NO: 2 KONAK / İZMİR

Ulaşım İzmir metro ile gelindiğinde Stadyum istasyonunda inerek 10 dk lık bir yürüyüş yada İzban ile gelindiğinde Stadyum metroya aktarma yaparak yada 15 Dk lık bir yürüyüşle okulumuza gelinebilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il ve ilçe merkezinde yer almaktadır. Konak merkeze 4Km uzaklıkta olup günün her saatinde ulaşım sağlanabilmektedir.